biogaz-biomasa - logo ecoapasol
biogaz-biomasa - logo ecoapasol
Prima statie de biogaz "Luethe-CWT"
din Romania - în constructie !
biogaz-biomasa - pixelspace
biogaz

Statie de biogaz cu o putere instalata de 500 kW-electric si 545 kW-termic, urmata de o instalatie de prelucrarea digestatului.

Instalatia de biogaz proceseaza zilnic o cantitate de pana la 30 tone de reziduri de abatorizare, 30 mc de apa uzata din abatorizare, dejectii de porcine si siloz de porumb. Din procesul de cofermentare rezulta zilnic 5.500mc. de biogaz, care prin cogenerare este transformat în energie electrica si termica. Din cofermentare rezulta deasemenea zilnic în jur de 65 tone de digestat. Dat fiind faptul ca în proces intra o cantitate mare de materie prima animala, s-a optat pentru siguranta tripla în vederea distrugerii tuturor germenilor patogeni. În primul rând materia prima de origine animala este supusa unei pasteurizari, ceea ce înseamna încalzirea ei la 70°C, mentinerea acestei temperaturi timp de o ora si apoi deversarea într-un bazin de racire la 55°C. În al doi-lea rând procesul este împartit în doua fermentatoare, dintre care primul va functiona în regim termofil cu 55°C, iar al doi-lea în regim mezofil. Deja în aceasta constelatie sansele de supravietuire a germenilor patogeni scad sub 0,01%. În final digestatul este preluat de instalatia CWT, trecut prin separator pentru îndepartarea materiei solide, ultrafiltrare care îndeparteaza materia solida în suspensie si trei trepta de osmoza inversa care separa NPK-ul si alte componente din apa.

Înapoi la prima paginã

SC EcoApaSol SRL
550317 Sibiu
România
0788 181997

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale Agentia de Plati pentru Interventie in Agricultura Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Ministerul Fondului pentru Mediu Fondul de Garantare a Creditului Rural Informatii despre fondurile structurale Credite pentru cresterea eficientei energetice - cogenerare Agentia Nationala de Reglementarea Energiei A.N. pentru IMM si Cooperatie / programe nerambursabile Agentia Nationala pentru Protectia Mediului Furnizorul instalatiilor de biogaz din otel inox Birou de inginerie de mediu Birou de interpretare si traduceri Germano - Romane Bursa romaneasca de marfuri si servicii agricole Agentia nationala de consultanta agricola Piata agricola in Romania Rezervatia biosferei "Delta Dunarii" Ministerul de finante Ministerul mediului Autoritatea de management POS CCE Jurnalul oficial al Uniunii Europene, in limba Romana Guvernul Romaniei Organizatie patronala IMM
Motor de cautare firme din Romania Forum de discutii despre biogaz Pagina veche despre biogaz Pagina veche a Ecoapasol Pagina noua a EcoApaSol SRL Repertoriul legislativ - Monitorul oficial Dtalii instalatii electrice Intrebari frecvente referitoare la racordare si debitare in retelele de energie electrica Proiectare, consultanta, verificare si executie a instalatiilor electrice.
biogaz-groapa de dejectii biogaz-groapa de dejectii biogaz-groapa de dejectii biogaz-placa de acoperire groapa de dejectii biogaz-pompa de dejectii biogaz-ax pompa de dejectii biogaz-motor pompa de dejectii biogaz-conducta de dejectii biogaz-conducta de dejectii biogaz-element de cantarire biogaz-dozator biogaz-snec orizontal biogaz-snec vertical biogaz-motor snec vertical biogaz-snec dozator biogaz-otel inox biogaz-otel inox biogaz-otel inox biogaz-gura de vizitare biogaz-vizoare biogaz-stalp central biogaz-agitator submersibil biogaz-stalp de sustinere agitator inclinat biogaz-stalp inferior agitator inclinat biogaz-motorul agitatorului inclinat biogaz-reductorul agitatorului inclinat biogaz-axul agitatorului înclinat biogaz-elice inferioara agitator inclinat biogaz-elice superioara agitator inclinat biogaz-sac de gaz biogaz-sac de gaz biogaz-sac de gaz biogaz-cupola biogaz-cupola biogaz-comanda instalatie biogaz-container tehnic biogaz-container tehnic biogaz-container tehnic biogaz-container tehnic pompa centrala biogaz-schimbator de caldura extern biogaz-conducta de admisie la pompa centrala biogaz-conducta de admisie la pompa centrala biogaz-conducta de admisie la pompa centrala biogaz-conducta de refulare de la pompa centrala biogaz-conducta de refulare de la pompa centrala biogaz-conducta de refulare de la pompa centrala biogaz-conducta biogaz biogaz-conducta de biogaz biogaz-conducta biogaz biogaz-container CHP biogaz-container CHP biogaz-container CHP biogaz-container CHP biogaz-CHP biogaz-comanda CHP biogaz-racire fortata biogaz-esapare CHP biogaz-fundatie biogaz-fundatie biogaz-fundatie biogaz-radier biogaz-platforma container tehnic biogaz-platforma CHP biogaz-fundatie agitator inclinat biogaz-platforma dozator biogaz-combustibil pentru pornirea procesului
Director webKostenloser Backlink